Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
Gratis App van de dag: Sketch Tree Pro - My Art Pad (App Store)

Gratis App van de dag: Sketch Tree Pro - My Art Pad (App Store)

Geldig t/m: 25-12-2021 23:59
Geldig t/m: 25-12-2021 23:59

Gratis App van de dag. Normaal €9,99. 

Beschikbaar voor zowel iPhone als iPad.

Beschrijving

Professionele app voor het tekenen van kunst, realistische aquarelpenselen, verschillende gereedschappen, laat je creativiteit los met gevoelens, breng visuele ideeën tot leven.

Sketch Tree is een mobiele tekenapplicatie die speciaal is gemaakt voor creatieve professionals. De schilder- en tekenfunctie is zeer grensverleggend, met realistische penselen en baanbrekende aquarellen. Het canvas kan 64 keer worden vergroot met een uiterst nauwkeurige rasterweergave en het kunstwerk is tot op pixelniveau nauwkeurig. Uitgebreide tekengereedschappen, met meer dan 80 voortreffelijke penselen, gummen, smeergereedschappen, liniaal, snijplotter, vul- en rolhulpmiddelen, kleurenkiezer en een geavanceerd lagensysteem dat achtergrondafbeeldingen en schetsen, zwarte inkt, kleurenschilderen, kleuren kan importeren scheiding, verscherpen laag verwerkingen. Aanpassing voor penseelgrootte en transparantie, onbeperkt ongedaan maken en opnieuw uitvoeren, continu automatisch opslaan, eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, zelfs beginners kunnen snel aan de slag. GPU-hardwareversnelling, je kunt overal en altijd prachtige schetsen, fascinerende foto's en prachtige illustraties maken. En u kunt uw werken delen op sociale netwerken.
Terwijl schilderen niet alleen tekenen is, het is ook krachtig om beeld te bewerken. Het kan levensfoto's met artistiek brengen. Als je het goed begrijpt, kun je er geen afstand van doen. Het zal steeds krachtiger worden, omdat het nog steeds vooruitgang is.

Kunstleven, creativiteit, schoonheid achterlaten, momenten vastleggen, de toekomst uitbeelden.

Functies

Meer dan 80 fijne penselen, baanbrekende aquarelpenselen
Hulpgereedschap voor uitstrijkjes, liniaal, rol, vulling, snijplotter
Onbeperkt ongedaan maken en opnieuw uitvoeren
Geavanceerd lagensysteem
Schetsen, inkt schilderen en andere beeldverwerking
64x vergroting, zeer nauwkeurige rasterweergave

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 17