Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Kantoormeubels deals

Deze komt wel vaker voorbij ( helaas nu iets duurder dan de vorige keer ), maar je kunt het bestellen voor 162,49 euro ( let wel op dit is zonder blad ).

SONGMICS in hoogte verstelbaar bureau, ZONDER BLAD.
Keuze uit de kleuren wit en zwart.

Over dit item

  • In hoogte verstelbaar: Dit tafelframe is verstelbaar tussen 69 en 115 cm, geschikt voor mensen met een lengte van 1,1-1,95 m. Zittend of staand? Vind een ideale houding om uw lichaam te ontlasten en efficiënt te leren of te werken.

  • Stevige ondersteuning: Dubbele steunbalken, stalen constructie, dubbele motor en verstelbare poten die kunnen worden vervangen door 4 wielen geven deze bureaustandaard een hoge stabiliteit en draagvermogen van 120 kg.

  • Praktisch ontwerp: Gebruik de knoppen om 4 hoogtes op te slaan; Om veiligheidsredenen stopt de hoogteverstelling en trekt het bureau iets terug als het tijdens het bewegen een obstakel tegenkomt.

  • Geruisloos: De hoogwaardige dubbele motor maakt een soepele en geruisloze instelling mogelijk - De instelsnelheid is 25 mm/s, het lage geluidsniveau (< 50 dB) zorgt ook voor een stille werkplek

  • Verstelbaar tafelframe: dit stevige stalen tafelframe is in lengte verstelbaar tussen 107,5 en 175 cm en past daardoor op een groot aantal tafeloppervlakken (120-200 cm lang, 60-80 cm breed)


Verlopen

Deal score: 124

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon