Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

50% korting op een Club Pathé Unlimited abonnement: betaal niet €92 maar €46 voor 4 maanden, na inlevering van 1 volle spaarkaart.

Praktische informatie

Verzilvering
Het Club Pathé Unlimited abonnement is pas actief na verzilvering van de voucher op www.pathe.nl/ah/unlimited. Volg hiervoor de stappen die op de voucher staan. Verzilver je voucher voor 24 december voor een Pathé Unlimited abonnement. Na deze tijd is het niet meer mogelijk je voucher te verzilveren.


Toevoeging

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het?

1. Ga naar www.pathe.nl/ah/unlimited en vul de vouchercode in. Hou een recente digitale pasfoto bij de hand.

2. Het Club Pathé Unlimited abonnement wordt automatisch gekozen en de korting wordt verrekend.

3. Klik op “Word abonnee” en doorloop de stappen. We adviseren je het hele proces onafgebroken door te lopen zodra je de vouchercode gebruikt. Zo voorkom je onnodige foutmeldingen.

4. Indien je al een Club Pathé account hebt, kies je voor inloggen. Jouw account wordt dan automatisch gekoppeld aan je Pathé Unlimited abonnement. Heb je nog geen Club Pathé account? Kies dan voor aanmelden.

6. Geef bij het aanmaken een machtiging af om jouw rekeningnummer te controleren. Je betaalt € 0,01 via iDeal.

5. Na inschrijving kan je jouw digitale pas terugvinden in je Mijn Club Pathé account op de website of via het QR-icoon in de Pathé app en de Club Pathé app.

6. Je abonnement is direct actief en kun je onbeperkt, op iedere dag van de week, naar alle reguliere voorstellingen bij Pathé door ingelogd een stoel te reserveren op de website van Pathé, in de Pathé app of door je digitale pas te tonen bij het reserveren van een ticket in de bioscoop.

Deal score: 1795