Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Robotstofzuigers deals
Dreame X40 Ultra Complete Robotstofzuiger met afneembare en optilbare dweil

Dreame X40 Ultra Complete Robotstofzuiger met afneembare en optilbare dweil


1mnd

Uitgebreide vloerreiniging en verhoogde zijborstel: Geniet van een zorgvuldige reiniging met de geavanceerde zijborstel van de X40 Ultra Complete en past met zijn verlengstuk van 10 mm en de MopExtend RoboSwing-functie van 4 cm onder lage meubels en in elke hoek om verborgen stof en vuil op te vangen.

Automatisch onderhoud om uw handen vrij te houden: Het wast de dweil en de wasplaat gelijktijdig met warm water op 70°C om watervlekken en slechte geuren te verminderen; Pas je schoonmaak aan met 4 temperatuurniveaus in de app.

Optimale borstel- en dweillift: De X40 Ultra Complete tilt zijn volledig rubberen borstel 5 mm op en zijn moppen 10,5 mm om te voorkomen dat tapijten nat worden en een gelijkmatige reiniging te garanderen; De zijborstel gaat 10 mm omhoog om het volledige reinigingspotentieel te benutten.


Verlopen

Deal score: 66

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon