Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Televisies deals
Panasonic TX-49DXW654 (4K Ultra HD) voor €710,75

Panasonic TX-49DXW654 (4K Ultra HD) voor €710,75

Geldig t/m: 25-05-2017 23:59
Geldig t/m: 25-05-2017 23:59

Ben je op zoek naar een tv die niet alleen functioneel is, maar ook over goede beeldkwaliteit beschikt? Dan zit je met de Panasonic TX- helemaal goed. Qua functionaliteit moet de televisie het hebben van het intuïtieve Firefox OS en my Home Screen 2.0. Dit kun je naar wens instellen, zodat je hiermee snel toegang krijgt tot de apps of smartfuncties die je zoekt. Dankzij de Quad Core-processor zijn alle functies snel op te zoeken en in sommige gevallen zelfs gelijktijdig te gebruiken. Wat betreft de beeldkwaliteit moet de TX-49DXW604 het hebben van zijn 4K Ultra HD-beeldresolutie. Wanneer je 4K-content afspeelt, zull je hierdoor net even meer details en scherpte zien dan bij televisies met een lagere resolutie. De televisie is verder voorzien van een eenvoudig maar elegant design met een voet die je zelf kunt omdraaien - van rechte naar gebogen voeten - om de tv net even een persoonlijk tintje te geven.

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van amazon.de.


Verlopen

Deal score: 198

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon