Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Elektronica deals

  • Laad één apparaat op voor 2 apparaten: Het iPhone oplaadstation is compatibel met de iPhone 16/15/14/13/12 series en de AirPods 4/3/2. Met het 2 in 1 oplaadstation kun je je iPhone en je AirPods tegelijk opladen zonder twee oplaadkabels te hoeven gebruiken. De tafel ziet er ook heel netjes en opgeruimd uit, zonder kabelwarboel.

  • Vastklikken en opladen: Deze draadloze oplaadbasis is compatibel met MagSafe en zorgt voor snel, stabiel en probleemloos opladen wanneer je je iPhone op de draadloze oplaadbasis plaatst om efficiënt en snel op te laden.

  • Ideale kijkhoek tijdens het opladen: Het opvouwbare en 70° verstelbare ontwerp van de draadloze oplader zorgt ervoor dat de iPhone naar wens verticaal of horizontaal kan worden gebruikt. Het biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden voor het dagelijks leven, zodat je nooit het belangrijkste mist tijdens het bekijken van een video, het lezen van een e-mail of het chatten met een vriend.

  • Compact formaat en kleine voetafdruk: Het opvouwbare Qi-oplaadstation is een ruimtebespaarder. Met afmetingen van 116*66*24 mm 8,25 mm past het gemakkelijk in elke tas, rugzak of koffer. Dankzij de ingebouwde gewichten en siliconen kussentjes is het zeer stabiel en weegt het slechts 220 gram, waardoor het minder snel omvalt. Ideaal voor gebruik thuis, op kantoor, op reis of op zakenreis.

Toevoeging

Vink de coupon aan om op dit bedrag uit te komen.


Verlopen

Deal score: 40

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon