Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Tot €200 aan Apple Giftcard bij Apple tijdens Het Apple Store Shopping Event

Tot €200 aan Apple Giftcard bij Apple tijdens Het Apple Store Shopping Event

Geldig t/m: 27-11-2023 23:59
Geldig t/m: 27-11-2023 23:59

Vanaf volgende week onvtang je een giftcard tot maximaal een waarde van 200 euro bij Apple.

Hieronder wat voorbeelden:

Aankoop iPhone

Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 75 als je iPhone 14, iPhone 13 of iPhone SE koopt.* En krijg korting bij inruil van je huidige device.

Aankoop Mac Book
Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 200 als je MacBook Air of Mac mini koopt.* En krijg korting bij inruil van je huidige device.

Aankoop iPad
Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 100 als je iPad Pro, iPad Air, iPad (10e generatie) of iPad mini koopt.* En krijg korting bij inruil van je huidige device.

Aankoop van apple Watch
Krijg een Apple Gift Card van € 50 als je Apple Watch Series 9 of Apple Watch SE koopt.* En krijg korting bij inruil van je huidige device.

AirPods
Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 75 als je AirPods (2e generatie), AirPods (3e generatie), AirPods Pro (2e generatie) of AirPods Max koopt.*

TVWONING
Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 50 als je Apple TV 4K of HomePod koopt.*


Beats:
Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 50 als je Beats Studio Pro, Beats Solo3 Wireless, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds +, Beats Studio Buds of Beats Flex koopt.*

Accessoires
Krijg een Apple Gift Card van tot wel € 50 als je Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Apple Pencil (2e generatie) of Smart Keyboard Folio koopt.*

Toevoeging

* Deze actie is geldig voor In Aanmerking Komende Aankopen van In Aanmerking Komende Producten die van 24 november 2023 tot en met 27 november 2023 worden gedaan bij een In Aanmerking Komend Verkooppunt. Deze actie is onder voorbehoud van beschikbaarheid en zolang de voorraad strekt. Bij In Aanmerking Komende Aankopen kan je een korting ontvangen ter hoogte van de waarde van de in aanmerking komende Apple Gift Card op het In Aanmerking Komende Product. Alle artikelen, inclusief de in aanmerking komende Apple Gift Card, moeten worden afgerekend. Deze actie kan bovendien niet worden gecombineerd met het Apple Employee Purchase Plan of speciale (loyaliteits)prijzen voor het onderwijs of bedrijven. Sommige betaalmethodes worden voor deze actie niet geaccepteerd. Meer informatie vind je bij het afrekenen. Daarnaast gelden er mogelijk nog andere beperkingen. De volledige op deze actie van toepassing zijnde voorwaarden vind je hier.

  1. De inruilwaarde is afhankelijk van de staat, het jaar en de configuratie van het device dat je inruilt. Niet alle devices komen in aanmerking voor een tegoed. Je moet minimaal 18 jaar zijn om je device te mogen inruilen voor een tegoed of een Apple Store-cadeaukaart. De inruilwaarde kan in mindering worden gebracht op de aanschafprijs van een nieuw Apple device of op een Apple Store-cadeaukaart worden gezet. De daadwerkelijke inruilwaarde is gebaseerd op het ontvangen device dat moet voldoen aan de omschrijving die je ten tijde van de waarde­bepaling hebt opgegeven. Er is mogelijk verkoopbelasting van toepassing op de complete waarde van het nieuwe device. Voor inruilen in de Store moet je een geldig legitimatie­bewijs met foto kunnen overleggen (afhankelijk van de lokale wetgeving is de Store mogelijk verplicht deze informatie te bewaren). Dit aanbod is mogelijk niet in alle Stores geldig. Er kunnen verschillen zitten tussen de inruilwaarde online en in de Store. In sommige Stores kunnen extra eisen gelden. Apple en de inruilpartners van Apple behouden zich het recht voor om elke inruiltransactie om welke reden dan ook te weigeren of te beperken. Voor meer informatie over het inruilen en recyclen van in aanmerking komende devices kun je terecht bij de inruilpartner van Apple. Mogelijk gelden er bepaalde beperkingen.

We gebruiken je locatie om de bezorgopties sneller te laten zien. We hebben je locatie kunnen achterhalen aan de hand van je IP-adres, of omdat je die tijdens een eerder bezoek aan Apple al hebt ingevuld.


Verlopen

Deal score: 323