Disney + 3 maanden voor €3,99 per maand

Geldig t/m: 27-09-2024 23:59
Geldig t/m: 27-09-2024 23:59

Claim 3 maanden Disney+ voor €3,99 per maand
Dit aanbod geldt voor nieuwe gebruikers en voor terugkerende gebruikers.

Voorwaarden van deze aanbieding

  • De actie is geldig voor nieuwe gebruikers en terugkerende gebruikers. Als je al een Disney+ abonnement hebt, kan je (op dat account) niet meedoen aan deze actie.

  • Deze kortingsactie is geldig t/m 27 september 23:59 uur.

  • Let op: na die 3 maanden wordt het abonnement automatisch verlengd tegen €13,99 per maand

Toevoeging

Voorwaarden:

Aanbieding geldig tot 23.59 uur op 27-09-2024. Alleen geldig voor nieuwe Disney+-abonnees en terugkerende Disney+-abonnees zonder actief abonnement, die 18 jaar of ouder zijn.
Als je deze aanbieding aanneemt, sluit je een maandabonnement af dat automatisch wordt verlengd en waarvoor na de drie maanden durende promotieperiode maandelijks de dan geldende prijs van € 13,99 voor Premium in rekening wordt gebracht, tenzij je het abonnement voor die datum opzegt.
Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen.
Dit gaat in aan het einde van de factureringsperiode.
Gedeeltelijke maanden worden niet terugbetaald of gecrediteerd.
Je kunt gebruikmaken van deze aanbieding door een Disney+-account te maken of daarop in te loggen en akkoord te gaan met de Overeenkomst voor Abonnees van Disney+.
Een geldige betaalmethode is vereist om gebruik te maken van de aanbieding. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, coupons, kortingen of promoties.
Niet inwisselbaar voor geld of andere goederen of diensten. Als je je abonneert via een externe partner, kunnen er andere voorwaarden gelden en kan de duur van de aanbieding verschillen.

Deal score: 2100

Logo Disney Plus

SpyDeals tips voor Disney Plus

Disney+ opzeggen is simpel en makkelijk en gaat zo.