Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
20 euro kortingsvoucher bij besteding van 100 euro of meer

20 euro kortingsvoucher bij besteding van 100 euro of meer


Als Family member bij IKEA krijg je nu in augustus een kortingsvoucher twv 20 euro bij een minimale besteding van 100 euro.

Voorwaarden >> https://www.ikea.com/nl/nl/files/pdf/05/4c/054cf81d/actievoorwaarden-coupon-actie-fy22-augustus.pdf via de pagina https://www.ikea.com/nl/nl/campaigns/actievoorwaarden-pub8172f8ab

Actie staat ook live op de index >> https://www.ikea.com/nl/nl/

Toevoeging

Check hier de voorwaarden >> https://www.ikea.com/nl/nl/files/pdf/05/4c/054cf81d/actievoorwaarden-coupon-actie-fy22-augustus.pdf

Koop in de actie periode van 1 augustus t/m 31 augustus 2022 voor minimaal 100 euro en ontvang 20 euro korting bij vertoon / inleveren van de coupon (voor online aankopen: gebruik van de code) en gebruik van de IKEA Family kaart. De coupon ontvangen IKEA Family leden per e-mail.

• De coupon (voor online aankopen: de code) is alleen geldig op vertoon / gebruik van de IKEA Family kaart én tegen inlevering of tonen van (de print van) de kortingscoupon bij de kassa van de winkel.

• De coupon / code is persoonsgebonden en niet overdraagbaar, max. 1 per IKEA Family lid.

• De coupon is enkel geldig bij de winkelkassa’s van de IKEA Woonwarenhuizen in Nederland tot en met de datum zoals vermeld op de voucher (31 augustus 2022). Voor online aankopen dient de verstrekte code gebruikt worden.

• De korting geldt voor aankopen in de winkel bij een minimale besteding van 100 euro zoals ook aangegeven op de coupon. Voor online korting geldt dezelfde minimale besteding en dient de verstrekte code gebruikt te worden. • Het is niet mogelijk met de coupon / code te betalen bij levering aan huis.

• Je kan in de winkels van IKEA Nederland en de webshop de coupon gebruiken door de coupon in te leveren aan de kassa of de verstrekte coupon code in te wisselen in de webshop van IKEA NL.

• De coupon / code is niet te besteden in het Zweeds restaurant, de Zweedse bistro en de Zweedse delicatessen.

• Met de coupon / code is het niet mogelijk om een IKEA cadeaukaart of services als transport, aanhangwagenverhuur, bestellen & ophalen, snel levering, montage etc. aan te schaffen.

• De waarde van de coupon / code kan niet worden ingewisseld voor contant geld en moet in zijn geheel in één keer besteed worden.

• IKEA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet ontvangen e-mails over de actie, noch voor het niet slagen van een print van de kortingscoupon.

• De actiekorting kan niet achteraf: op een reeds geplaatste order, een al verwerkte aankoop of na het einde van de actieperiode, worden verkregen.

• IKEA is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken of aan te passen indien de omstandigheden dit meebrengen, zonder dat de IKEA daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de actievoorwaarden en staking, wijziging of aanpassing van de actie, zal door IKEA bekend gemaakt worden via de website van IKEA.


Verlopen

Deal score: 791

Logo IKEA

SpyDeals tips voor IKEA

Klik hier om gratis IKEA Family member te worden.