Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Baby en kind deals
Luiertas met naam op maat gemaakt met 10% korting

Luiertas met naam op maat gemaakt met 10% korting

Geldig t/m: 30-11-2023 23:59
Geldig t/m: 30-11-2023 23:59

Ontdek de Praktische Luiertas van Momshop.nl!

De luiertas van Momshop.nl is een must-have voor elke ouder. Deze stijlvolle en functionele tas is speciaal ontworpen om aan alle behoeften van jou en je kleintje te voldoen. Hier is alles wat je moet weten over deze geweldige luiertas:

Gratis Naam en Plaatje Bedrukken: Een van de meest unieke en opvallende kenmerken van onze luiertas met naam is dat je deze gratis kunt laten bedrukken met de naam van je kind en een schattig plaatje naar keuze. Dit persoonlijke tintje maakt de tas niet alleen praktisch, maar ook heel speciaal en persoonlijk.

Ruim en Overzichtelijk: De luiertas is ruim genoeg om al je benodigdheden voor onderweg mee te nemen. Of je nu luiers, flesjes, extra kleding of snacks moet meenemen, alles past gemakkelijk in deze tas. Bovendien zijn er handige vakken en compartimenten om alles georganiseerd te houden.

Duurzaam en Gemakkelijk Schoon te Maken: Onze luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Geen zorgen meer over gemorste melk of vuile handen, want deze tas kan het allemaal aan.

Comfortabel Draaggemak: De luiertas is voorzien van verstelbare schouderbanden, zodat je hem op de meest comfortabele manier kunt dragen. Of je hem nu over je schouder draagt of aan de kinderwagen bevestigt, hij is altijd gemakkelijk te dragen.

Stijlvol Ontwerp: Naast alle praktische voordelen is onze luiertas ook nog eens stijlvol ontworpen. Hij ziet er geweldig uit en past bij elke outfit.

Kortom, de luiertas van Momshop.nl is de perfecte metgezel voor drukke ouders. Het biedt niet alleen voldoende ruimte en organisatie, maar ook een persoonlijke touch met gratis naam- en plaatbedrukking. Bestel vandaag nog je eigen luiertas en ervaar het gemak en de stijl die het te bieden heeft!

Toevoeging

zie hier


Verlopen

Deal score: 13