Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Fotoproducten deals

30% korting op koffer met eigen ontwerp en eigen foto's (vanaf €62,97) @ NoBoringSuitcases

€62,96
Gratis

Bij Noboringsuitcases.de is het motto make koffers great again! Wie wil nou op vakantie met een saaie koffer? Er loopt nu dan ook een actie van 30% korting op alle koffers!

De handbagage kost normaal: 89,95 € en nu: 62,97 €. En er is gratis verzending.

Maak gebruik van de code: SFK30 voor de 30% korting.

Er is een handbagageformaat verkrijgbaar maar ook een midsize variant!

Met de koffers van Noboringssuitcases is er een geruime keuze uit speelse en leuke ontwerpen. Er is een geruime keuze uit gepersonaliseerde ontwerpen voor volwassenen en voor kinderen. Die kunnen gepersonaliseerd worden door intitalen of de naam op de koffer te zetten.

Zo herken je jouw print er altijd uit! En mocht iemand alsnog dezelfde koffer hebben dan staat je naam er ook nog is op.

Er is ook een mogelijkheid om je eigen foto te uploaden, bijvoorbeeld een leuke vakantie foto. Of wil je huisdier niet missen? Dan is het een idee om daarvan een foto erop te zetten!

De foto in de koffer kan altijd vervangen worden van de koffer dus ben je de print zat? Is het mogelijk om een andere print in de koffer te plaatsen.

De koffer is voorzien van een TSA, zwenkwielen. Een uitschuifbaar handvat, pakbanden en divider met rits.

Heeft u een bedrijf en wilt u een grotere oplage koffers bestellen voor bijvoorbeeld uw personeel is dat mogelijk! Vraag dan een offerte bij ons op.

Toevoeging

Bijvoorbeeld:


Verlopen

Deal score: 87