Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
Dagretour 2e klas inclusief een warme drank en snack voor €18

Dagretour 2e klas inclusief een warme drank en snack voor €18

Geldig t/m: 20-05-2017 23:59
Geldig t/m: 20-05-2017 23:59

2e klas DagretourInbegrepen in dit uitje:

  • Dagretour 2e klas
  • Voucher voor een warme drank en heerlijke snack bij Kiosk

Speciaal van Telegraaf Aanbiedingen een Dagretour 2e klas inclusief een warme drank en heerlijke snack bij Kiosk.Voor maar € 18 p.p. koopt u een Dagretour 2e klas. Daarmee reist u op één dag met de trein naar uw favoriete stad en terug. Inclusief een warme drank en heerlijke snack bij Kiosk. U kunt kiezen uit koffie, cappuccino, koffie verkeerd, warme chocolademelk of thee. De snack is een saucijzenbroodje, kaasbroodje of frikandelbroodje. Kiosk vindt u op 80 stations door heel Nederland. Een dagje uit is zo wel heel aantrekkelijk!

Deze aanbieding is geldig vanaf 6 mei t/m 16 juli 2017, ook met Hemelvaart en Pinksteren! Je dient zowel het vervoerbewijs (treinkaart) als de voucher voor Kiosk uit te printen voordat je start aan je reis. Bij bestellen hoef je nog niet de dag van reizen te kiezen!


Voorwaarden
  • Te koop t/m zondag 21 mei 2017.
  • Verzilveren is mogelijk in de periode van 6 mei t/m 16 juli 2017.
  • Het betreft een e-ticket Dagretour (2e klas voor 1 persoon) plus een voucher voor een warme drank en heerlijke snack bij Kiosk. Geldig bij alle 80 vestigingen van Kiosk in Nederland.
  • Maximaal 1 persoon per voucher, niet vouwen of beschadigen.
  • Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
  • Het Dagretour is geldig van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag en dient op dezelfde dag gebruikt te worden als de voucher van dit uitje.
  • Geldig bij alle treinvervoerders in Nederland.
  • Met toeslag geldig in ICE International en Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam, niet geldig in Thalys Amsterdam – Parijs.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis met de trein bij een Kidsvrij abonnement. Anders koopt u voor €2,50 een Railrunnerkaartje in de automaat. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met de trein

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van spoordeelwinkel.


Verlopen

Deal score: 169

Logo NS

SpyDeals tips voor NS

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor voordelige treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.