Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Dagje uit deals

Gratis toegang/activiteiten tijdens Weekend van de Wetenschap op 5 & 6 oktober

Geldig t/m: 06-10-2024 17:00
Geldig t/m: 06-10-2024 17:00

Gratis toegang/activiteiten tijdens Weekend van de Wetenschap op 5 & 6 oktober

Vind hier een overzicht van de activiteiten. Let op! Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden!

Zo kan je in Leeuwarden gratis

Tijdens Weekend van de Wetenschap bij NHL Stenden in Leeuwarden bezoek je drie pleinen: Maritiem, ICT & Design en Techniek. Er zijn tal van activiteiten om te doen. In de wereld van Maritiem ga je zelf een boot besturen in een simulatie game, knopen leggen en voor de allerkleinsten zijn er mini-bootjes om mee te varen.

In Rotterdam gratis naar Belasting & Douane Museum

Op de Radboud Campus in Rotterdam moet je je eerst aanmelden! voor gratis Demonstratie, Rondleiding, Workshop.

Gratis naar ARTIS-Micropia in Amsterdam op Zaterdag 05 oktober, 2024
Van 11:00 tot 14:00

ZPANNEND ZERNIKE is de Groningse bijdrage aan het landelijke Weekend van de Wetenschap. Op zaterdag 5 oktober bruist het in de binnenstad van Groningen van spannende en interessante activiteiten. Op diverse locaties zoals het Academiegebouw, het Rölinggebouw, House of Connections, De Jonge Onderzoekers en het UMCG/ERIBA. Op zondag 6 oktober is de Zernikecampus de plaats waar je moet zijn: in de Bernoulliborg, bij Entrance, in de Van Doorenveste en op nog veel meer plekken.

Op zaterdag 5 oktober presenteert de Sterrenwacht Hellendoorn – in samenwerking met Breinreis ZININ theater Nijverdal, TETEM Enschede en Science on Tour van de Universiteit Twente – een zeer gevarieerd en boeiend programma. Een programma vol met doe-activiteiten en spectaculaire demonstraties, geschikt voor jong en oud, maar vooral bedoeld om de jeugd belangstelling bij te brengen voor techniek, natuurkunde en natuurlijk astronomie.

Gratis naar NEMO Amsterdam

In Franeker ontdek je op 5 oktober alle geheimen van het orgel, luister ernaar of speel op het grote orgel in de Martinikerk.

Een Demonstratie, Rondleiding in Teylers Museum Haarlem. Haal op de dag zelf, vanaf een uur voor aanvang van de activiteit, een voucher bij het informatiepunt bij de kassa (zolang de voorraad strekt). 

Bij Kindcentrum Anne Frank in Meppel kunnen kinderen o.a. met een drone vliegen en een sprong maken in de virtuele wereld met VR brillen.

En nog heel veel meer!


Verlopen

Deal score: 264